Cluc Hotel Begur

Blog

maxresdefault

“Les petites coses del Mediterrani”

Si us heu fixat, tot aquell que agafa una gamba vermella de Palamós, li arranca el cap amb els dits i se l’endú a la boca per xuclar-lo ben fort… tanca els ulls durant uns instants i deixa anar un “mmmmm… què bo”.

El Mediterrani té aquestes petites coses. El caminar per casa sense sabates o treure el cap per la finestra i respirar aire pur. Fer un glop de cervesa ben fresqueta, aixecar la vista i veure com la teva colla riu i es fan la punyeta els uns als altres. Son ells, els de sempre i els nous que arriben. A tots els agrada gaudir d’una bona arrossada seguida d’una millor sobretaula. Visca el suquet! Que diu Jean Reno al curt d’Estrella Damm.

Doncs si, visca, visca. I els petons d’estiu, els salats i els dolços, la pell cremosa per la nit i les galtes vermelletes. Visca els grills, visca la tramuntana, visca el cel taronja que vol atrapar la nit. Visca les escapades de cap de setmana, l’Empordà, les cases indianes i el Cluc hotel Begur.

Un any més, de Mediterrani inunda les nostres pantalles amb l’anunci o millor dit, el curt, d’Estrella Damm. La peça audiovisual corre com la pólvora per les nostres xarxes socials. Hi ha qui li agrada més i hi ha qui li agrada menys, la subjectivitat Mediterranea està servida. El que està clar és que xuclar un cap de gamba o assaborir un bon suquet és una de les petites coses que ens enamoren a tots.