Cluc Hotel Begur

Blog

cluc_hotel_begur_terrasseta30

La última la prenem al Bar Honest

 

Imagina que són les dues de la matinada d’un cap de setmana que t’has escapat amb la teva parella al Cluc. Després d’un bon arròs caldós amb vinet blanc vora la plaça de l’església, preneu una copa al pati del Croak o de la Lluna escoltant bona música sota un tul d’estrelles. La nit és màgica i quan ja en teniu prou, torneu abraçats pels carrers empedrats de Begur ja cap a l’hotel. Quin dia més llarg! Les galtes us couen del sol. Us mireu l’un a l’altre i rieu plegats. La nit està il·luminada perquè la lluna és plena.

Al entrar al Cluc, badeu una mica amb la clau però finalment aconseguiu obrir la porta. Un cop dins, la tanqueu i entreu a la vostra habitació. Ara faríem l’última, oi? Els dos hi esteu d’acord. Així que us apropeu al bar honest, que és a baix de tot i us la serviu vosaltres mateixos. A tu et ve de gust un gintònic ben fresquet i la teva parella es decanta per una copeta de wisky.

Anoteu el que heu pres i sortiu a la terrassa a prendre’l, on se sent ni un mosquit. Com que a vegades la nit refresca, tu agafes una manteta i te la poses per sobre. I així, amb els vostres xiuxiuejos i el so dels glaçons topant el got, la nit es va apagant.