Cluc Hotel Begur

Blog

C0F3E77E-25BA-439B-A2D3-218A6D623ECB

Gràcies, perdó i si us plau

Gràcies a totes les persones que heu passat aquest 2018 pel Cluc. Per donar-nos la confiança d’hostejar-vos amb nosaltres, per gaudir de l’estança i sortir contents. Gràcies per tractar-nos tan bé com nosaltres ho fem amb vosaltres, pel respecte que sempre mostreu, l’agraïment i el somriure a la cara.

Perdó als que us hagueu endut qualsevol decepció. La Khadija, l’Elena, el Santi, l’Aura, la Sandra, l’Andrea i totes les persones que directament o indirectament estem implicades amb el nostre petit hotel boutique, cada dia ens llevem amb ganes de fer-ho millor que el dia anterior. Sigui preparant un ram de flors, fent un llit, un check-in o un suc de taronja, proposant millores per l’any que ve i lluitant per dur-les a terme, rebent als hostes, tancant balanços o preparant els continguts de les xarxes. Ens esforcem de valent.

Si us plau, 2019, intenta ser menys cruel, menys egoista, més igualitari i millor company de vida. Acaba amb les injustícies i vetlla per un món millor. Acompanya als que no saben com seguir, als incompresos i els que no poden abastir-se. Si us plau, 2019, sigues més honest, generós i bondadós.

 

Nosaltres prometem seguir treballant i donant-ho tot pel Cluc i per vosaltres. I sobretot, sobretot, fer el possible perquè aquest 2019 ens seguiu estimant i donant les gràcies al marxar :)

Feliç entrada d’any a tothom!!