Cluc Hotel Begur

Entorn

Les caletes, la història, els camins i la gastronomia de Begur et captivaran.

Antigament Begur era un poble pesquer, punt de reunió de corallers, pescadors, indians i suro-tapers. Els seus carrers empedrats, les cases colonials dels begurencs que van tornar de les Amèriques, les torres de defensa del segle XVI i el Castell Medieval són icones de la població.

La cuina local reflecteix la seva ubicació privilegiada. Hi trobareu peix i marisc local i fresc, fruites i verdures de temporada i agricultura ecològica, carn de primera qualitat… Estils molt diversos Mediterranis, moderns, tradicionals i cuida de mercat. Festes, fires i tradicions. Visites d’interès cultural en jaciments, restes arqueològiques i activitats esportives de mar i muntanya com vela, pàdel surf, snorkeling, caiac, trekking, ciclisme, equitació, golf i moltes més!

 

Buffet Lliure

Comença bé el dia esmorzant a la terrasseta del nostre hotel. I si vols saber què està passant al món, disposem de premsa nacional i internacional!

Servei de Wifi

Totes les habitacions tenen connexió gratuïta i individual a Internet. A més a més, disposem d’un espai a l’hotel on hem instal·lat un ordinador a la disposició dels nostres clients.

Bar Honest

Serveix-te tu mateix… i després pren nota de la consumició que has pres!

Vine en grup

Gestionem reserves per a tot tipus
d’esdeveniments, convencions d’empreses, celebracions familiars i reunions d’amics. Anima’t a venir en grup!

Biblioteca

Novel·les, relats, comèdia… Endinsa’t en el món de la lectura i devora els libres que més
et suggereixin.

Animals de companyia

Som amants dels animals però no podem permetre la seva entrada per tal de respectar als demés allotjats de l’hotel.