Cluc Hotel Begur

Blog

cluc_hotel_begur_esmorzar_07

El dia a dia

El Mario arriba ben aviat a portar-nos la fruita. No cal dir-li res, que entra en sigil per no fer soroll. Cada dia té més tattoos. La Nuri fa el mateix amb les seves saques de pa acabat de fer i calentet. I el Joan, amb els seus famosos formatges de cabra.

A mig matí, arriba la Grego, la nostra fidel bugadera. La Khadija li lliura la roba i la Grego em diu: “Santi no sé per què et gastes tants diners en els cobrellits, maleïdes cremes, ¡com taquen!”. L’Elena li ofereix un cafetó i un tros de pastís: “Va Grego, ¡que segur que les treus! “. La Khadija exhibeix el seu etern somriure a l’escena.

La Marta crida des de la Xarcuteria per dir-nos que la llonganissa està massa tendra, que aquesta setmana ens suggereix que posem fuet a l’esmorzar, que està al punt. Ni discutim. “Fuet per als nostres hostes!”

El Marc ens porta una cafetera nova per als esmorzars: “Anem a canviar-la, que us la mereixeu”, ens diu. El Miquel i els nois ens pregunten si necessitem productes de neteja. I dissabte, s’acosta el Félix a ensenyar el cluc a la seva parella. Ens va costar reconèixer-lo sense el seu uniforme de manteniment d’ascensors.

Els uns i els altres, entren i surten, amunt i avall sempre amb un somriure. Arriben contents i marxen contents. I quan van amb presses, és perquè ens estan demanant a crits silenciosos un got de llimonada casolana.

Ens agrada la relació que tenim amb els nostres proveïdors, i ens agraden ells. Gràcies per tenir cura del Cluc amb tant afecte.

Santi Gusart