Cluc Hotel Begur

Blog

cluc_hotel_begur_post_llibres_flors

Descansar entre flors i llibres

¿És difícil imaginar una llar sense flors, ni llibres, oi? Nosaltres no podem viure sense ells. Per això, al Cluc Hotel Begur, tenim una llibreria i una biblioteca d’allò més bonics.

La biblioteca va ser creada per Robert Xicoira i pensada per a que els amants dels llibres es perdin en ells. Amb edicions en diferents idiomes i exemplars històrics, novel·les, diccionaris antics… Llibres que han passat de generació en generació. I la terrassata està dissenyada per la nostra amiga i súper paisatgista Maria Jover. La tenim plena de hortènsies, campanetes, margarides, geranis, heura, plantes aromàtiques i glicines que s’enfilen a l’interior dels arcs exteriors amb gust i naturalitat.

Llibres i plantes, quin gran combinació. Tots dos estan plens de vida i la transmeten siguin on siguin. A més ens aporten alguna cosa molt familiar que fa que ens sentim com a casa. I això és el que volem que sentiu quan vingueu d’escapada a l’Empordà, que gaudiu del millor de la Costa Brava, fugint del caos, del soroll i les discoteques, i us submergiu a la nostra tranquil·litat Cluquera.

Si amb tot això us han vingut unes ganes tremendes d’envoltar-vos de flors i llibres … Genial, perquè significa que heu de venir al Cluc abans o després de Sant Jordi!