Cluc Hotel Begur

Blog

sourde: unsplash @unitednations

TORNEM A SER AQUÍ AMB TOTES LES MESURES D’HIGIENE I SEGURETAT PERQUÈ ET SENTIS COM A CASA

Per fi tornem a obrir. Des del 19 de juny obrim les portes del nostre petit hotel. No us imagineu les ganes que teníem d’informar-vos d’aquesta notícia!

Totes les instal·lacions del Cluc estan en perfecte estat. Hem desinfectat i netejat a fons fins a l’ultimo racó. I ho continuem fent amb regularitat perquè tinguis una estada segura i tranquil·la. A continuació et detallem les mesures seguretat i noves rutines que hem incorporat, seguint el protocol fixat per les autoritats sanitàries i l’OMS.

 

CHECK-IN ONLINE

Et demanarem que ens enviis una foto del teu DNI o passaport (i el del teu acompanyant, si n’hi ha) a info@cluc.cat, per email, o al +34 638232715, per Whatsapp per a fer el registre de les teves dades personals abans de que vinguis. A la teva arribada, només hauràs de signar.

 

LA TEVA ARRIBADA A l’HOTEL

Estem desinfectant i repassant constantment les instal·lacions i les zones més sensibles, com a poms, interruptors, baranes, ascensor i portes. Quan arribis, et prendrem la temperatura i et facilitarem gel hidroalcohòlic. A les zones comunes hauràs de portar mascareta o respectar la distància de 1,5 m amb els altres hostes.

 

LES HABITACIONS

Podràs obrir la porta de l’habitació amb tranquil·litat, esterilitzem les claus constantment.

Els comandaments de la TV i de l’aire condicionat també te’ls trobaràs desinfectats i dins d’una bosseta. També ventilem sovint per a renovar l’aire sovint. Seguim un estricte protocol de neteja, utilitzant productes homologats per les autoritats sanitàries que permeten mantenir les habitacions netes i protegides.

 

ELS NOSTRES ESMORZARS

Hem deixat la distància de seguretat reglamentària entre les taules. Servirem els esmorzars “a la carta” i per franges horàries, perquè puguis gaudir-los amb total tranquil·litat. Quan arribis, et demanarem que ens indiquis les teves preferències.

 

LA CUINA

Escombrem i freguem els terres, desinfectem les taules de treball i utensilis de cuina, netegem els embalatges, guardem tots els productes en el magatzem i portem sempre mascareta. A més, només treballem amb proveïdors que ens garanteixin higiene i seguretat.

 

CLUC TEAM

Totes les persones que treballem al Cluc ens prenem la temperatura diàriament, seguim les indicacions reglamentàries i estarem a la vostra disposició per al que necessiteu, quan ho necessiteu.

Tot això també és nou per a nosaltres però estem molt il·lusionats a fer-ho tan bé com sigui possible, ens esforcem molt perquè la vostra estada sigui còmoda i agradable.

 

¡Us esperem!