Cluc Hotel Begur

Blog

cluc_hotel_begur_post_ad

¡Al Cluc Hotel Begur estem d’enhorabona!

La revista AD, Architectural Digest, ens ha dedicat un magnífic article en la seva última edició d’abril 2106: Hora del descans. Cluc, o de la bellesa del simple.

AD, és una prestigiosa revista de decoració, arquitectura, art i disseny d’Edicions Condé Nast, amb una filosofia que nosaltres compartim: “Hi ha massa coses bones i belles al món que haurien de ser vistes (per a les lletges i dolentes ja estan els telenotícies). ”

Estem més que contents per com la revista reflecteix el nostre petit hotel. Per com ha captat, i ha sabut transmetre a la perfecció, l’ànima cluquera: “Cluc parece una casona donde andar de puntillas, donde todo hubiera quedado como antaño, pero lo cierto es que hasta el más mínimo detalle está cuidado: al entrar, su mostrador ya nos cautiva”. I afegeixen: “El estilo de la edificación es entre colonial y rústico; tiene mucha fuerza por sí solo. Así que se decidió desde un primer momento respetar la simplicidad en su decoración. Aquí prima la naturalidad. La belleza de lo más simple”.

Estem orgullosos de saber transmetre la nostra idea d’un hotel amb encant, de fer arribar la nostra visió de la vida slow, de poder-vos fer gaudir de la màgia de Begur, de contribuir a que visqueu la Costa Brava d’una manera diferent, que l’Empordà us atrapi. Estem agraïts a AD pel seu article!