Cluc Hotel Begur

Blog

cluc_hotel_begur_espais_comuns1

CLUC BUILDING

Hi ha moltes empreses o equips petits que prefereixen sortir de la rutina i deixar la oficina per a tenir reunions concretes, trobades de team Building o brainstormings amb l’equip. Les neurones necessiten oxigenar-se! Nosaltres al Cluc els hi donem la opció de fer-les aquí. Com sabeu, no tenim súper sala de convencions amb projector, hostesses i tres centes cadires però si busqueu una cosa més acollidora, tranquil·la, càlida, on ningú us molesti… El Cluc és la opció! Tenim una +Info

cluc-_hotel_begur

Casa

Nosaltres som dels que ens agrada pensar que casa pot ser un olor, un plat, un color, una persona, un paratge… Casa és tot allò que et fa sentir a gust, còmode. Casa és aquell moment en que de sobte penses que, al menys per uns instants, no necessites res més. Sentir-te a casa és una sensació que agrada i enganxa. I a Begur, prometem que ho sentiràs en moltes ocasions. Vine fora de temporada, que tenim l’hotel obert i +Info

cluc_hotel_begur_021

Dolç Nadal

S’apropa el Nadal i amb ell, els jerseis amb olor a naftalina, els mitjons llargs que piquen, els gorrets amb pompó, les retrobades i els botons del pantaló que no tanquen. Una època potser excessivament consumista però també solidària. Dies de recollida d’aliments i bons gestos. El Nadal desperta amor i odi. Desperta tant, que fins i tot els que dormen s’espavilen. Així que paciència amb les famílies i els menjars pesats, que després es gaudeixen. I penseu, que només +Info

cluc_hotel_begur_aiguablava

Per què l’aigua és turquesa?

És una bona pregunta que molts ens hem fet milers de vegades. Així que hem decidit acabar amb aquesta farsa i buscar el per què. Es veu que influeixen diversos factors, com la profunditat, la neteja de l’aigua, el fons marí o la incidència del Sol. Les molècules d’aigua absorbeixen les longituds d’ona de l’espectre visible de manera selectiva, per això es veuen molt els tons blaus del cel i poc, els vermells. Que l’aigua sigui càlida, poc profunda i el +Info

cluc_hotel_begur_llibre

Un hotel a la Costa Brava

Avui vull parlar-vos d’un llibre. Tot i que no és el meu. És el d’una anglesa anomenada Nancy Johnstone que va decidir abandonar Londres per construir un hotel a Tossa de Mar. Sí, d’acord, Tossa no és Begur, però són cosines germanes. I totes dues, formen la Costa Catalana. Nancy i el seu marit Archie, periodista de professió, van aterrar aquí quan “tot això eren camps”, el 1934, i es van trencar l’esquena per donar vida a quatre parets enmig d’una +Info

cluc_hotel_begur_juntos-pero-no-revueltos-cluc

“Juntos pero no revueltos”

Hi ha vegades que, pel que sigui, ens hem d’anar uns dies en grup; ja sigui amb la família, de comiat de solter, de casament o fins i tot amb els companys de treball. Doncs per a totes aquestes vegades, hi ha el Cluc. En disposar de dotze habitacions, és una mida perfecte per a aquestes ocasions. Així que si encara no tenim reserves per a la data que busqueu, podem tancar l’hotel per a vosaltres. Gestionem també reserves per +Info

cluc_hotel_begur_costa_020

Illa Roja

Sovint la gent pregunta a quina platja recomanem anar i és difícil la resposta. Depenent del que ens digueu, aconsellem una cosa o una altre. Avui l’homenatge és pels més atrevits, els més naturals, hippies o simplement, els que no volen marca del banyador: Illa Roja. Illa Roja és, segons molts rànquings, la millor platja de la Costa Brava. I és nudista. Hi ha molta gent local, dels que ens agrada estar tranquils, amb una sorra entre daurada i vermellosa, +Info

cluc_hotel_begur_esmorzar_07

El dia a dia

El Mario arriba ben aviat a portar-nos la fruita. No cal dir-li res, que entra en sigil per no fer soroll. Cada dia té més tattoos. La Nuri fa el mateix amb les seves saques de pa acabat de fer i calentet. I el Joan, amb els seus famosos formatges de cabra. A mig matí, arriba la Grego, la nostra fidel bugadera. La Khadija li lliura la roba i la Grego em diu: “Santi no sé per què et gastes tants +Info

cluc_hotel_slide_18

Nosaltres som feliços, si vosaltres marxeu feliços

Des de Madrid, Beasaín, Cadis o Barcelona; París, Tolosa de Llenguadoc o Montpeller; escocesos, alemanys, suïssos, japonesos o nord-americans, tots els nostres hostes tenen una cosa en comú: arriben, es registren i dormen a l’hotel. Alguns vénen nerviosos o estressats per algun “jo ja t’ho deia”. Altres, entren vergonyosos, cansats o a l’expectativa. Molt pocs entren arrogants. I gairebé tots volen que els mostrem els millors racons de Begur. Hem sentit que improviseu mapes de la zona que són la +Info

cluc_hotel_begur_01

Qui no corre, vola

  I si no, peix a la cassola. I així va la cosa. A Begur hi tenim tants bons restaurants, que a vegades cal reservar per no quedar-se sense lloc! Aquí hi viuen bons cuiners d’arreu. Estan al poble gaudint de la calma de l’indret, de lo bé que s’hi viu, dels productes que s’hi troben i de lo bé que s’hi pesca. Gaudint del que més els agrada vaja: cuinar! Ofereixen bona relació qualitat preu, plats frescos, forns de +Info